Home Forum
Witamy, Gościu Serdeczny
Proszę zaloguj się albo zarejestruj.    Nie pamiętasz hasła?

Zapraszamy do współtworzenia Mandriva.Org.PL
(1 wejść) (1) Gość
W dółStrona: 1
TEMAT: Zapraszamy do współtworzenia Mandriva.Org.PL
Zapraszamy do współtworzenia Mandriva.Org.PL 1 Rok, 10 mies. temu Oklaski: 19
Mandriva.Org.PL to serwis tworzony dla użytkowników, przez użytkowników Mandriva Linux. Także od Ciebie (tak! od Ciebie) zależy jego kształt. Chcemy aby wszyscy, którzy mają na to ochotę mogli być współtwórcami tej strony.

Jeśli masz ochotę podzielić się swoją wiedzą na temat Linuksa, zapraszamy do współpracy.
Miejsce w redakcji czeka na Ciebie!
Więc jeśli chcesz współtworzyć nasz serwis zgłoś swoją kandydaturę pisząc w tym wątku lub wysyłając maila na mandriva.org.pl@gmail.com

Jeśli masz ciekawy temat na newsa, napisałeś artykuł lub howto i chciałbyś żeby był opublikowany na stronie - napisz do nas!

Czekamy także na propozycje tematów do artykułów, które chciałbyś przeczytać na stronie, możesz je zgłosić na forum w wątku Zaproponuj artykuł.
napcok
Mageia 1
Stały bywalec
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Płeć: Mężczyzna napcok@gmail.com Miejsce: Bieszczady Urodziny: 03/27
Ostatnio zmieniany: 2011/07/03 12:45 Przez napcok.
Nie działa Ci Mandriva? Wypróbuj Magiczny Remix Magei 1 i dołącz do społeczności :)
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

O: Zapraszamy do współtworzenia Mandriva.Org.PL 7 mies., 1 Tydzień temu Oklaski: 4
Witam.
W odpowiedzi na Waszego e-maila z dnia 28.6.2011 oraz niniejszy wątek chciałbym wyrazić chęć współpracy oraz współtworzenia serwisu mandriva.org.pl.
W swoim skromnym CV mogę powiedzieć że jestem użytkownikiem Mandrivy od kilku lat, a swoje doświadczenie zdobyłem na wersjach Mandrivy od 2008 zaczynając. Wszystkie wersje używałem wraz ze środowiskiem graficznym KDE. Dodatkowym plusem który może mi pomóc w współtworzeniu serwisu jest fakt, że od ponad roku prowadzę samodzielnie stronę internetową pod adresem http://matilinspnb.dbv.pl/http://matilinspnb.dbv.pl/ która w głównej mierze jest poświęcona właśnie tematyce systemu Mandriva.
Pozdrawiam - Rafał :)

PS.: Próbowałem wysłać swoje zgłoszenie drogą e-mail, ale niestety próba wysłania maila czy to przy pomocy Thunderbirda, czy też bezpośrednia z gmail.com kończyła się niepowodzeniem. Za każdym razem otrzymywałem email o treści:

Delivery to the following recipient failed permanently:

mandriva.org.pl@gmail.com

Technical details of permanent failure:
The email account that you tried to reach does not exist. Please try double-checking the recipient's email address for typos or unnecessary spaces.
Tarzan1984
Mandriva 2010.2 (KDE 4.4)
Nowy
Płeć: Mężczyzna Matematyka i Mandriva Miejsce: Nowogród Bobrzański Urodziny: 10/14
Zapraszam również do siebie http://matilinspnb.dbv.pl/
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

O: Zapraszamy do współtworzenia Mandriva.Org.PL 7 mies., 1 Tydzień temu Oklaski: 54
Witam!
Świetnie, że zdecydowałeś się na dołączenie do współtworzenia MOPL.
Twój link (Matematyka i Mandriva) będzie/powinien być również dodany do linków na stronie głównej MOPL. Jest tam dużo ważnych i ciekawych wiadomości promujących Mandirvie i nie tylko.
Problem zgłoszenia drogą mailową, hmmm... tu raczej napcok powinien się wypowiedzieć, ale przypuszczam, że zostanie rozwiązany, w miarę możliwości szefa. ;)

O więcej szczegółów, zapytań, wątpliwości możesz pytać na forum.

Pozdrawiam.

PS Masz lepsze CV niż ja. :p ;)
m123456
Administrator

O: Zapraszamy do współtworzenia Mandriva.Org.PL 7 mies., 1 Tydzień temu Oklaski: 19
Cześć!
Tarzan1984 - witaj na pokładzie :D
Masz teraz uprawnienia Autora oraz dostęp do Forum redakcyjnego ->
mandriva.org.pl/forum/19-forum-redakcyjne.html

Link do strony, którą prowadzisz Matematyka i Mandriva dodałem na głównej.

Pozdrawiam
napcok
Mageia 1
Stały bywalec
Płeć: Mężczyzna napcok@gmail.com Miejsce: Bieszczady Urodziny: 03/27
Nie działa Ci Mandriva? Wypróbuj Magiczny Remix Magei 1 i dołącz do społeczności :)

Do góryStrona: 1

Pobierz Mandrivę

2011

2010.2

Mandriva 2011?

Pogawędki

Ostatnie wiadomości: 18 godziny, 54 minuty temu
  • Norbi : @chmiel00 - sprawdź jeszcze raz
  • Odysseusz : *Ctrl+c* "Kopiujcie i rozpowszechniajcie w pokoju" *Ctrl+v*
  • chmiel00 : @Norbi posiałem twoje gg (^^.)
  • Norbi : Masz rację - to lekceważenie innych, a później dziwi się jeden z drugim że założył temat na forum a odpowiedzi brak.
  • Odysseusz : A co do ortografii - nie rozumiem, wystarczy, że w tym oknie napiszę "nórz" i natychmiast mam słowo podkreślone a pod ppm propozycje (mórz, zórz kórz) - niepoprawienie takich byków to zwykłe lekceważenie partnera...
  • Odysseusz : Mówiąc "Linux" miałem bardziej na myśli ideę wolnego oprogramowania czy pewną własność intelektualną całego świata (hmmm - idiotycznie brzmi, ale chyba wiecie o co chodzi).
  • Lepton : jest tutaj ktos?
  • Lepton : mam problem, czy ktos jest chetny mi pomoc?
  • Pierrot : Żeby poprawnie pisać trzeba też czytać. A dla większości ostatnia książka to "Dzieci z Bullerbyn". Albo nawet nie książka tylko streszczenie.
  • piotr2p : @Norbi, to walka z wiatrakami :lol:
  • Norbi : Ludzie - kiedy zaczniecie pisać poprawnie i przestrzegać zasad ortografii?Człowieka szlag trafia jak czyta wypociny typu ''wogule'' albo ''oprucz''!
  • Norbi : są i dystrybucje komercyjne a więc płatne
  • chmiel00 : czemu nie łączyć linuksa z rynkiem ? apple microsoft producenci komercyjnych systemów operacyjnych. linux też należy do nich z tym że jest open source :)
  • m123456 : Dyskusja minister administracji i cyfryzacji Michał Boni, artyści i internauci. «link»
  • Odysseusz : A może by tak opatentować sobie języki? Każdy, kto chciałby nauczyć się nowego języka, musiałby zapłacić...
  • Odysseusz : I wypraszam sobie łączenie linuksa z jakimś "rynkiem" - Linux nie jest na rynku!
  • Odysseusz : Oczywistą reakcją na ACTA mógłby być wzrost zainteresowania wolnym oprogramowaniem. Istotniejszą jednak sprawą byłoby wymuszenie na decydentach, by oprogramowanie używane publicznie (skierowane do społeczeństwa) musiałoby być zgodne z wolnym oprogramowaniem. Takich sytuacje jak z elektronicznymi dziennikami lekcyjnymi w szkołach na silverlight nie powinny mieć miejsca.
  • Odysseusz : @roman121 - Linux podrobiony??? łamiący patenty??? Cyba nie wiesz co mówisz...
  • roman121 : Nawet moja mama, która nie cierpi internetu jest przeciwko ACTA. Wzrok ma za słaby, aby czytać książki - słucha natomiast audiobooków MP3 z Chomika.
  • napcok : «link»
  • napcok : ale faktycznie może zagrażać linuksowi
  • napcok : no raman121 toś pojechał...
  • roman121 : ACTA prędzej usunie Linuksa z rynku, bo Linux należy do towarów podrobionych łamiących wszystkie istniejące patenty.
  • chmiel00 : Tak mnie pytanie nachodzi czy wy też sądzicie że podpisanie acta może się przyczynić do wzmocnienia pozycji linuxa na rynku ? w sumie ludzie zaczną szukać rozwiązań bo ograniczenie wolności w sieci skupia się też na legalności systemu co zapewne będzie mocną stroną w zwalczaniu piratów :D
  • chmiel00 : nie kumam jednej opcji a nie bede na SB dawać do za dużo treści jest

Tylko dla zarejestrowanych