Home Forum
Witamy, Gościu Serdeczny
Proszę zaloguj się albo zarejestruj.    Nie pamiętasz hasła?

bluetooth
(1 wejść) (1) Gość
W dółStrona: 1
TEMAT: bluetooth
bluetooth 1 Rok, 5 mies. temu Oklaski: 0
witam wszystkick
posiadam bluetootha usk zainstalowalem kbluetoothd i blue proximiti
w tym drubim udalo mi sie znalesc telefon i dac device nie moge znalesc kbluetoothd zeby polaczyc sie z fonem zrobilem restart blututa i wyskoczylo cos takiego

[root@localhost sloneczko]# service bluetooth restart
Cannot find bluetooth service
Usage: service -[Rfshv] SERVICE ARGUMENTS
-f|--full-restart: Do a fullrestart of the service.
-R|--full-restart-all: Do a fullrestart of all running services.
-s|--status-all: Print a status of all services.
-d|--debug: Launch with debug.
-h|--help: This help.
mariusz1210
Świeżak
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

O:bluetooth 1 Rok, 5 mies. temu Oklaski: 33
Źle użyłeś polecenia service. Najbezpieczniej to zresetuj system, wtedy bluetooth też się zresetuje.
pedros.lol
Admin
Płeć: Mężczyzna Mandriva Tweak Miejsce: The whole World Urodziny: 12/11
Tylko dwie rzeczy nie mają granic, Wszechświat i ludzka głupota, choć co do wszechświata to miałbym jeszcze wątpliwości. Einstein
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

O:bluetooth 1 Rok, 4 mies. temu Oklaski: 0
wlacz uruchom polecenie i tam wpisz bluetooth i pokaza ci sie wszystkie programy z bluetooth wybierz manadzer blut. i tam znajdziesz swojego fona bedziz mugl przesylac z kompa na fona i z fona na kapa ja tak zrobilem i dziala a mialem podobny problem do twojego
mariusz1210
Świeżak

Do góryStrona: 1

Pobierz Mandrivę

2011

2010.2

Mandriva 2011?

Pogawędki

Ostatnie wiadomości: 17 godziny, 52 minuty temu
  • Norbi : @chmiel00 - sprawdź jeszcze raz
  • Odysseusz : *Ctrl+c* "Kopiujcie i rozpowszechniajcie w pokoju" *Ctrl+v*
  • chmiel00 : @Norbi posiałem twoje gg (^^.)
  • Norbi : Masz rację - to lekceważenie innych, a później dziwi się jeden z drugim że założył temat na forum a odpowiedzi brak.
  • Odysseusz : A co do ortografii - nie rozumiem, wystarczy, że w tym oknie napiszę "nórz" i natychmiast mam słowo podkreślone a pod ppm propozycje (mórz, zórz kórz) - niepoprawienie takich byków to zwykłe lekceważenie partnera...
  • Odysseusz : Mówiąc "Linux" miałem bardziej na myśli ideę wolnego oprogramowania czy pewną własność intelektualną całego świata (hmmm - idiotycznie brzmi, ale chyba wiecie o co chodzi).
  • Lepton : jest tutaj ktos?
  • Lepton : mam problem, czy ktos jest chetny mi pomoc?
  • Pierrot : Żeby poprawnie pisać trzeba też czytać. A dla większości ostatnia książka to "Dzieci z Bullerbyn". Albo nawet nie książka tylko streszczenie.
  • piotr2p : @Norbi, to walka z wiatrakami :lol:
  • Norbi : Ludzie - kiedy zaczniecie pisać poprawnie i przestrzegać zasad ortografii?Człowieka szlag trafia jak czyta wypociny typu ''wogule'' albo ''oprucz''!
  • Norbi : są i dystrybucje komercyjne a więc płatne
  • chmiel00 : czemu nie łączyć linuksa z rynkiem ? apple microsoft producenci komercyjnych systemów operacyjnych. linux też należy do nich z tym że jest open source :)
  • m123456 : Dyskusja minister administracji i cyfryzacji Michał Boni, artyści i internauci. «link»
  • Odysseusz : A może by tak opatentować sobie języki? Każdy, kto chciałby nauczyć się nowego języka, musiałby zapłacić...
  • Odysseusz : I wypraszam sobie łączenie linuksa z jakimś "rynkiem" - Linux nie jest na rynku!
  • Odysseusz : Oczywistą reakcją na ACTA mógłby być wzrost zainteresowania wolnym oprogramowaniem. Istotniejszą jednak sprawą byłoby wymuszenie na decydentach, by oprogramowanie używane publicznie (skierowane do społeczeństwa) musiałoby być zgodne z wolnym oprogramowaniem. Takich sytuacje jak z elektronicznymi dziennikami lekcyjnymi w szkołach na silverlight nie powinny mieć miejsca.
  • Odysseusz : @roman121 - Linux podrobiony??? łamiący patenty??? Cyba nie wiesz co mówisz...
  • roman121 : Nawet moja mama, która nie cierpi internetu jest przeciwko ACTA. Wzrok ma za słaby, aby czytać książki - słucha natomiast audiobooków MP3 z Chomika.
  • napcok : «link»
  • napcok : ale faktycznie może zagrażać linuksowi
  • napcok : no raman121 toś pojechał...
  • roman121 : ACTA prędzej usunie Linuksa z rynku, bo Linux należy do towarów podrobionych łamiących wszystkie istniejące patenty.
  • chmiel00 : Tak mnie pytanie nachodzi czy wy też sądzicie że podpisanie acta może się przyczynić do wzmocnienia pozycji linuxa na rynku ? w sumie ludzie zaczną szukać rozwiązań bo ograniczenie wolności w sieci skupia się też na legalności systemu co zapewne będzie mocną stroną w zwalczaniu piratów :D
  • chmiel00 : nie kumam jednej opcji a nie bede na SB dawać do za dużo treści jest

Tylko dla zarejestrowanych